Heather o'rourke

Debat om ikke-danske film og skuespillere.

Redaktør: Henrik

Besvar
Peter 1984
Forum Specialist
Forum Specialist
Indlæg: 252
Tilmeldt: søn 4. maj 2014 17:00

Re: Heather o'rourke

Indlæg af Peter 1984 » lør 9. jul 2016 08:31

Velkommen til danskedvd.dk

Nu er jeg ikke til gysere, så jeg anede ikke hvem Heather O'Rourke var. men mit umiddelbare gæt, når man er så ung ved et døsfald. Vil jeg sige sygdom i form af cancer, trafikuheld eller det mere groteske mord. Desværre er dødsårsagen ikke offentliggjort. (jeg har i hvert fald ikke kunne finde noget).

Er du selv gyserfan?

Brugeravatar
Henrik
Site Admin
Indlæg: 745
Tilmeldt: man 5. apr 2004 13:50
Køn (Mand/Kvinde): Mand
Geografisk sted: København
Kontakt:

Re: Heather o'rourke

Indlæg af Henrik » lør 9. jul 2016 21:03

Peter 1984 skrev:Nu er jeg ikke til gysere, så jeg anede ikke hvem Heather O'Rourke var. men mit umiddelbare gæt, når man er så ung ved et døsfald. Vil jeg sige sygdom i form af cancer, trafikuheld eller det mere groteske mord. Desværre er dødsårsagen ikke offentliggjort. (jeg har i hvert fald ikke kunne finde noget).
Hun døde af akut tarmslyng og blodforgiftning:
https://da.wikipedia.org/wiki/Heather_O%27Rourke
(er tillige bekræftet på flere udenlandske sider)

Den første Poltergeist er iøvrigt en glimrende familiefilm med humor og spænding (især scenen med klovnedukken). Jeg har aldrig set den første film som en gyserfilm, det gjorde komponisten Jerry Goldsmith heller ikke og den Oscarnominerede musik er mindst ligeså fantastisk. De efterfølgende Poltergeist-film har ikke humoren i samme grad og er således tydeligere i kategorien gyserfilm, så kan man selv vurdere dem gode eller mindre gode... jeg holder mig til den første.
Hilsen Henrik :)

Besvar