Jeg brød et løfte

Debat om danske film og tv-serier m.v.

Redaktør: Henrik

Besvar
Henriette Nilsson
Forum Eliten
Forum Eliten
Indlæg: 1480
Tilmeldt: man 24. maj 2010 17:45
Køn (Mand/Kvinde): Kvinde

Jeg brød et løfte

Indlæg af Henriette Nilsson » søn 22. mar 2015 16:41

I 2009 kom det frem at Nimbus Film havde planer om at filmatisere Dorthe Emilie Røssels erindringsroman 'Jeg brød et løfte'.

http://www.avisen.dk/nimbus-laver-ny-fi ... 20230.aspx

Den nyhed gjorde at jeg blev MEGET nysgerrig efter at læse bogen, det har jeg sidenhen gjort 3 gange indtil videre.

Planerne blev desværre droppet - der gik rygter om at Peter Schrøder skulle instruere og at det var problemer mellem instruktør og filmselskab der blev årsagen til at filmprojektet blev droppet.

Uanset årsagen - så synes jeg det er HJERNEDØDT historien er fantastisk og jeg kunne se flere af de situationer for mig som Dorthe Emilie Røssel beskriver. Især er jeg helt vild med situationen hvor hun hver morgen tager hen på hjørnet for at sige godmorgen til Kong Christian d. 10. der var ude på sin daglige ridetur - en morgen taler han til hende og spørger om hendes navn, derefter lover han at komme 10 min. før fremover, så hun ikke kommer for sent i skole mere. Det er da en fantastisk konge Humørikonet smile

Og så er der jo den mega ubehagelige oplevelse hvor hun møder Ib Birkedal Hansen. Jeg synes at historien er så vedkommen og at det virkelig er en skam at danskerne ikke fik lov til at få den fortalt via filmmediet.

http://sn.dk/Roskilde/Filmfolk-interess ... ikel/36249

Mvh.

Henriette

Besvar