Den mandlige husassistent

Debat om danske film og tv-serier m.v.

Redaktør: Henrik

Besvar
Henriette Nilsson
Forum Eliten
Forum Eliten
Indlæg: 1612
Tilmeldt: man 24. maj 2010 17:45
Køn (Mand/Kvinde): Kvinde

Den mandlige husassistent

Indlæg af Henriette Nilsson »

For noget tid siden så jeg for første gang filmen Den mandlige husassistent.

Jeg havde egentlig ikke nogen forventninger til filmen, andet end at jeg var bange for at jeg ville dømme den på bekostning af Færgekroen.

Jeg har set Færgekroen MANGE gange og derfor var der en risiko for at jeg ville screene Den mandlige husassistent og blot kigge efter lighederne mellem de to film, fremfor at nyde filmen og dens handling. Desuden var jeg også lidt nervøs for at jeg ville hade filmen på baggrund af min oplevelse af Osvald Helmuth & Lille Connie i filmen Der var engang en vicevært; viewtopic.php?f=5&t=1170

Jeg nød filmen og jeg dømte den på ingen måde negativt. Kunne godt spotte lighederne mellem Husassistenten og Færgekroen, men det var bare morsomt. Og det bedste af det hele jeg synes at både Osvald og Lille Connie var skønne & naturlige i filmen - Lille Connie får masser af muligheder for at stjæle billedet i modsætning til Der var engang en vicevært.

Mvh.

Henriette

Peter 1984
Forum Specialist
Forum Specialist
Indlæg: 314
Tilmeldt: søn 4. maj 2014 17:00

Re: Den mandlige husassistent

Indlæg af Peter 1984 »

Jeg kender Færgekroen, men har aldrig set Den mandlige husassistent.

Men jeg vidste godt at Færgekroen blev lavet efter Den mandlige husassistent og at der er tale om delvis det samme manuskript.

Besvar